2016. július 29., péntek

2015. - XXXVIII.



HARMINCNYOLCADIK RÉSZ

„Egy párhuzamos dimenzióban minden másképpen történt”         


Khaled ibn Selim Mustafa Farakh az Iszlám Állam veteránja visszaemlékezéséből:

(Az Iszlám Világarchívumból)

Az ostoba Ibrahim sejk szelet vetett, és vihart aratott. Az általa a magyar kormány segítségére felfegyverzett négy század csupa haramiából, meg martalócból állt. A harcban öt percig se álltak helyt, de bőszen fosztogattak. Szinte mind elesett az első órában, a maradék elhajigálta fegyverét és egyenruháját, és meghúzódott, vagy elmenekült.

Miattuk azonban több ezer mártírja lett Budapesten az iszlámnak. A magyar lázadók számos helyen minden figyelmeztetés vagy kérdés nélkül nyitottak tüzet az iszlám férfiak csoportosulásaira. Sok volt a halottunk, csak azok maradtak meg, akiket a magyarok összefogdostak, vagy akiket egy-egy bölcs öreg vezető megmentett.

Vidéken sem volt jobb a helyzet. Néhány tucat harcos, meg magát már harcosnak képzelő tacskó értelmetlen és felelőtlen akciókat indított. Az egyik kisvárosban elbarikádozták magukat egy rendelőintézetben, másutt meg a város polgármesteri hivatalában. A magyarok napokon belül véget vetettek az akcióknak, minden résztvevő mártírrá lett.

Egy harmadik helyen a helyi óvodában szedtek túszokat a forrófejűek, és néhány óvodás kölyköt meg is öltek. Ásóval és baltával verték őket agyon a helybeliek félórán belül.


BBC
2015. október 6.
18 35

Az Európai Unió vezetőinek rendkívüli értekezlete

Andy Whippet jelenti:

Az Európai Unió kormányfőinek rendkívüli értekezlete ezekben a percekben is tart. A várakozásnak megfelelően elsősorban a magyarországi eseményekkel foglalkozik.

Az osztrák és a német kancellár a fegyveres beavatkozás mellett törtek lándzsát. Véleményük szerint Magyarországon a demokrácia veszélybe került, felforgató tevékenység zajlik, a hatalom fegyveres lázadók kezébe került. Azért az EU kötelessége a demokrácia megvédése és helyreállítása érdekében az azonnali fegyveres beavatkozás.

A szlovák miniszterelnök erősen vitatta kollégái álláspontját. Közölte, hogy Magyarország új kormányát törvényesnek tekinti, és elsőnek ismerte el. Hangsúlyozta, hogy a polgári engedetlenségi megmozdulásra az előző kormány bűnös alkalmatlansága, népellenes kormányzása miatt került sor.

A cseh kormányfő vétót mondott a fegyveres beavatkozásra. Azt mondta, tiszteletben kell tartanunk a magyar nép döntését.

Lengyelország miniszterelnöke óva intett az Uniót a fegyveres beavatkozástól.

Őfelsége miniszterelnöke nemrég kapott szót. Elmondta, hogy az új magyar kormányt a magyar nép legitim képviseletének tekinti, és szándékában áll elismerni. Minden jogtalan és törvénytelen katonai intervenciót kategorikusan ellenez.



Részletek a halálra ítélt Kétökrű Róbert vallomásából:

Egész nap a tévén és a rádión lógtunk, de nemigen lettünk okosabbak. Kívántuk a magyarok győzelmét. Azokkal emberemlékezet óta együtt éltünk, és nem kívántunk olyan világot, ahol a migránsok előtt kell hajbókolnunk, és ahol Suhajda Áron emír a császár.

Estefelé már szivárogtak haza a migránsok. Többségük lopott kocsin, vagy motoron. Két teherautó sötétedés után jött. Egy még a határban lerobbant, a másikból a táborba érve fogyott ki a benzin.

Most már a leggonoszabb migránsoknak nagyon melegük lett. A többség, aki semmit se csinált, nem aggódott, de Suhajda és bandája halálra szeppentek. Úgy gondolták, reggelre itt vannak a magyarok.

Akkor kellett volna szegény Lóri bátyámra gondolnom…

Este nem láttam Suhajdát, de többen is mondták, hogy megjött, és nagyon ideges. Eladó kocsi után szaladgált a faluban.  Mondták, hogy feláron vette meg az öreg szőrös fülű Bogdán Elemér csotrogányát. Benzint is kerített, ahonnan tudott.

A falu kocsitulajdonosai igyekeztek eldugni a verdáikat. Így is sokat elloptak. Nem tudom, meddig jutottak velük. A benzinkutak nem üzemeltek.

Hogy nem kapcsoltam! Nem jutott eszembe, hogy a migránsok olyan országokból jöttek, ahol az emberek szinte ma is mindennap lovagolnak…

Este m ár rá kellett jönnöm. Lovakat kerestek a fegyveres migránsok. Ami girhes gebét a faluban találtak, mind elvitték. A legtöbbjét sose lovagolták, azokat sebtében kellett nyereg alá törni. Akadt két régi társzekér, a végképp nyerget tűrni nem akaró remonda lovakat azokba fogták be, úgy menekültek…

Szegény jó Lóri bátyám! Miért nem jutottál akkor eszembe!

Lóri bátyám lóbolond volt kicsi kora óta. Agráregyetemet végzett, magyar nőt vett feleségül. Az is lóbolond volt. Szép tanyán éltek, minden fontosabb úttól messze. Volt négyszáz lovuk és három gyönyörű gyerekük. Most kezdtek befutni, egyik lovuk éppen ebben az évben nyert először díjat valahol…

A tanyájukról a migránsok nem tudhattak, nem is juthattak volna maguktól el oda. Azt csak Suhajda Áron mondhatta meg nekik, és csak ő vezethette oda el őket…

Reggel tudtam meg…

Rohantam, mint az őrült…

Lefejezték őket. A kicsiket is. Az asszonyt és a kislányt talán meg is erőszakolták. A lovakat mind elrabolták.

Valami rokon hozta ki szegény Lóri nagybeteg apósát. Az öreg sírva ölelt át.

-         Jani bátyám! – mondtam neki. – Aki ezt tette, egy se viszi el szárazon. Esküszöm az Élő Istenre!


BBC
2015. október 6.
18 40

Szlovákia elsőként ismerte el az új magyar kormányt.

A korábban főleg magyarellenességéről ismert szlovák miniszterelnök ezt az Európai Unió kormányfőinek rendkívüli értekezletén jelentette be.

Az ülés utáni interjúban Szlovákia kormányfője megerősítette a korábban mondottakat. Szlovákia és Magyarország között a diplomáciai kapcsolatok helyreálltak, Pozsony az új magyar kormányt minden tekintetben legitimnek, a magyar nép törvényes képviselőjének tekinti.


Folytatása következik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése